Zoektocht naar hovenier Noordwijkerhout

lindenbosch-logoAfgelopen week viel het mij erg op dat de tuin er niet bepaald meer fraai uitziet. Vanaf de stenen die niet meer recht liggen tot aan het gras wat drastisch aangepakt moet worden. Ikzelf zag het werkelijk niet meer zitten om ergens aan de tuin te beginnen en ben op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor mij kan realiseren. Mijn zoektocht op het internet leidde dan ook naar de website van hovenier Noordwijkerhout, de hoop had ik dan ook geheel op hun gevestigd. Ik wilde ervoor zorgen dat alles weer terug gebracht wordt zoals het was, ook dat de vijver weer zichtbaar en netjes was.

Gemakkelijk in te hurenlindenbosch-tuinen003-300x300

Uiteraard is het wel zo dat ik niet bepaald zat te wachten op een hoge rekening wanneer hovenier Noordwijkerhout bij mij in de tuin aan de slag zou gaan, vandaar dat ik eerst contact heb opgenomen om te zien wat de kosten ongeveer gaan worden. Uiteindelijk waren de kosten een stuk lager als dat ikzelf in gedachten had. Heb er dan ook voor gekozen om hun in te huren zodat mijn tuin weer de tuin wordt wat het was geweest. Dankzij het feit dat hun precies weten hoe dat ik de renovatie in de tuin wil hebben is het hun gelukt om alles zo goed als mogelijk te renoveren! Ik mag dan ook wel zeggen dat ik weer lekker mag genieten van mijn nieuwe tuin!lindenbosch-tuinen007-300x300