Zoek je een stucadoor nabij Zaandam?

Ben je op zoek naar een stucadoor Zaandam, zoek dan niet verder. ADR Stukadoors kunnen je zeer goed helpen met bijna elke klus in je huis of bedrijf. Onlangs zijn wij aan het opknappen van ons huis begonnen. In eerste instantie wilden wij dit zelf doen, om zo kosten uit te sparen. Maar nadat wij een offerte hadden opgevraagd bij  het bedrijf ADR , hebben wij hier maar vanaf gezien. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan zal ik maar zeggen. De prijs om deze klus uit handen te geven was zo interessant, dat wij er verder niet meer over na hoefden te denken of wij dit wel door dit professionele bedrijf wilden laten doen.  

Een strak resultaat

Nadat de stucadoor nabij Zaandam bij ons aan de slag was gegaan zag je al meteen resultaat. Wij wilden graag alle muren in ons huis met een korrelig pleister laten behandelen en de plafond moesten egaal wit worden. Wel wilde ik in de woonkamer een ornament hebben, ook dat was geen enkel probleem.

Het resultaat is werkelijk waar fantastisch. Nooit geweten dat je huis er zo van kan opknappen en niet alleen ons huis. Wij voelen ins nu ook weer lekker thuis in een fris en mooi opgeknapt huis.