Zeer mooie hoogglans meubels

hoogglans

Wij zijn al een tijd op zoek naar een totaal ander interieur en onze voorkeur gaat nu uit naar hoogglans kasten en tafels.  Tijdens een zoektocht naar dit meubilair kwamen wij bij Meubelhof in Amersfoort terecht. Hier hebben zij een bijzonder groot assortiment en daar zal beslist wel iets voor ons tussen staan. Bij binnen komst werden wij vriendelijk ontvangen door een verkoper. Op zijn vraag of hij ons konden helpen hebben wij nee gezegd. Wij wilden eerst zelf kijken wat hier zoal te koop was en mochten wij er dan niet uitkomen, dan weten wij deze beste man wel te vinden.  hoogglans

Wat een enorme keuze

Alle spullen die je hier in de winkel kan vinden zijn van originele Italiaanse kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd uit hoogwaardige merken. Merken zoals:

  • Amalfi
  • Eos
  • Sorrento
  • Carlo en Lux

Achteraf hadden wij best wel spijt dat wij meteen ‘nee’ tegen de verkoper had gezegd, want uit al dit moois iets te kiezen bleek toch wel moeilijk dan wij hadden verwacht. Daarom deze er toch maar bij laten komen en maar goed ook. Hij heeft ons zo goed geholpen met de juiste keuze te maken uit al deze hoogglans spullen. Wij zijn zeer tevreden weer de deur uitgegaan. Onze spullen worden eerdaags netjes thuis gebracht en indien nodig, in elkaar gezet.