Waterbedspecialist Otterloo waterbed verhuizen

waterbed verhuizen

In een van mijn vorige artikelen heb ik aangegeven dat ik bezig was met verhuizen. Na de verkoop van mijn oude woning ben ik natuurlijk al mijn spullen gaan over verhuizen naar mijn nieuwe woning. Maar het grootste probleem was mijn waterbed verhuizen. Een waterbed verhuizen is makkelijker gezegd dan gedaan, want zo’n bed kan snel lek gaan tijdens het verplaatsten hiervan. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een verhuisbedrijf voor mijn waterbed. In een mum van tijd belandde ik dan ook op de website van waterbedspecialist Otterloo.

waterbed verhuizen

Meer over deze specialist

Het bedrijf beschikt over de kennis en zijn in voorzien van de hulpmiddelen die nodig zijn voor het verhuizen van zo’n bed.  Voor waterbedspecialist Otterloo is het slechts een kleine moeite om uw bed op een nette manier te verhuizen naar de plaats van bestemming. Zij pompen het waterbed leeg en zuigen deze op een vacuüm wijze. Na het leeg zuigen van het bed kan deze worden verhuist naar de plaats van bestemming. Wanneer het bed arriveert bij de plaatst van bestelling wordt het gehele bed gemonteerd door deze specialist. Het bed wordt ook weer in zijn geheel ontlucht en gevuld, zodat u dezelfde avond weer kunt genieten van uw bed!

Service

Aanrader

De aanschafprijs van een waterbed is niet goedkoop. Ik raad het u daarom ook aan om zuinig te zijn op zo’n bed. Bent u in voorzien van zo’n bed en wilt u deze verhuizen en/of verplaatsten? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de website van waterbedspecialist Otterloo!

Specialist