Voor alle cv onderhoud Rotterdam belt u naar Rolink

Met deze koude dagen zonder een verwarming te zitten is alles behalve fijn. Natuurlijk gaat je cv altijd kapot op tijden dat je hiervoor geen monteur kan bellen. Vorige week heb ik een avond en nacht zonder verwarming gezeten. Deze dag was er de koudste nacht voorspelt met het kwik ver onder de nul graden. Met de hulp van veel kaarsen aanzette heb ik mij een beetje warm kunnen houden maar uiteindelijk maar vroeg naar bed gegaan. De volgende dag meteen naar de Rolink gebeld voor de cv onderhoud Rotterdam. Helaas was ik niet de enige die problemen met de cv had en zij konden niet garanderen dat er vandaag een monteur langs kon komen.  cv onderhoud Rotterdam

Het is weer lekker warm in huis

Gelukkig was er iemand die zijn afspraak had afgezegd en daardoor kon de monteur naar mijn huis komen. Er was iets in de cv ketel kapot gegaan en dat moest vervangen worden. Had ik gewoon een cv onderhoud Rotterdam afgesloten had ik geen problemen gehad. Maar omdat ik dit altijd onnodig vond om iemand langs te laten komen terwijl er niets kapot is heb ik dit niet gedaan. Het gevolg was dus een kapotte cv ketel en een dag zonder verwarming en warm water te hebben gezeten. Ondertussen kan ik wel zeggen dat ik ervan geleerd heb en heb een onderhoudscontract afgesloten. Zodra er nu storing is met mijn cv ketel dan komt de monteur meteen in actie. Maar door de periodieke onderhoud zal dit niet zo snel meer voorkomen.  cv onderhoud Rotterdam