Verschillende energie aanbieders in Nederland

energie aanbieders Nederland

Op zoek naar de verschillende energie aanbieders in Nederland viel het mij meteen al op dat je hier vaak een 0900 nummer voor moet bellen. Iets waar ik een enorme hekel aan heb, omdat je voor zo een telefoon gesprek veel moet gaan betalen. Voor mij zijn dat dubbele kosten, omdat ik geen vaste telefoon heb, maar alleen maar een mobiel waar ik mee kan bellen. Gelukkig kreeg ik de tip om naar de website van VraagAlex te bellen.Hier kan je een ander nummer vinden om zo het 0900 nummer te omzeilen. Voor mij was dat een hele opluchting, want ik had inmiddels genoeg rekeningen die ik moest betalen.  energie aanbieders Nederland

Overstappen kost geld?

Iedereen die van plan is om naar andere energie aanbieders in Nederland over te stappen, moet weten dat je hier geen extra geld aan kwijt bent. Je krijgt geen dubbele rekening, maar een rekening met een andere naam van een ander bedrijf.

Via de website van  VraagAlex, kan je niet alleen de 0900 nummers omzeilen, maar zij kunnen je ook helpen met het maken van de juiste keuze. Wanneer je tussen 09:00u en 21:00u belt naar telefoonnummer 020 262 1789, dan kan je gebruik maken van de live diensten. Zeker de moeite waard om hier naar toe te bellen als je er zelf even niet meer uitkomt.