Tip voor een stijlvolle woonkamer: Magic Carpets tappijttegels

voordeel3
Te denken valt aan een gevarieerd patroon als dit

Bijzonder leuk voor je woning is het om tapijttegels toe te voegen aan je vloer. Ik ben gek op een zwart wit geblokt patroon, dat is echt mijn stijl. In mijn woonkamer een patroon van zwart wit in zeil of in stenen tegels toevoegen leek me echter niks. Beide zijn echt niet mijn ding, althans niet in de woonkamer. Daar wilde ik iets wat zachter aan de voeten is, iets wat warmer is bovendien. Zodoende ben ik rond gaan kijken naar tapijt, maar denk maar niet dat je er een mooi tapijt van kunt vinden, patronen als dit blijken toch best zeldzaam, hoewel er toch een hele markt in zou moeten zijn me dunkt. Ik ben uiteindelijk maar wat blij een alternatief te hebben gevonden in de tapijttegels want deze zijn vele malen praktischer dan gewoon tapijt.

Veel voordeel van de tegels

Je kunt ook zeil bestellen via Magic Carpets!
Je kunt ook zeil bestellen via Magic Carpets!

Niet alleen zijn de Magic Carpets tappijttegels praktischer in het gebruik -want laat je bijvoorbeeld een glas wijn vallen over de vloer, dan kun je de afzonderlijke tegels eruit halen en schoonmaken ofwel geheel vervangen – ook is het leggen ervan een stuk gemakkelijker dan regulier tapijt. Je legt de tegels gewoon rij op rij, hoe jij ze wilt hebben – die vrijheid is dus ook geweldig als je een nog bijzonderder patroon wilt hebben dan gewoon zwart wit. Als klap op de vuurpijl zijn de Magic Carpets tappijttegels ook nog eens heel voordelig.

Natuurlijk kun je ook voor meer kleur kiezen!
Natuurlijk kun je ook voor meer kleur kiezen!

Deze firma heeft verschillende tegels in het aanbod die van restpartijen afkomstig zijn en die al vanaf vijftig cent per stuk te verkrijgen zijn. Dat biedt natuurlijk enorme voordelen, want zodoende kun je het ook nog eens zo goedkoop houden als je zelf wilt!