Polyline, een bouwkundig adviesburo

Wij zijn van plan om onze woonkamer uit te gaan breiden en hiervoor hebben wij een bouwkundig adviesburo ingeschakeld. Omdat het zeer belangrijk is dat een ontwerp goed op papier wordt gezet voordat hiermee aan de slag wordt gegaan hebben wij Polyline hiervoor ingeschakeld. Behalve dat dit bedrijf al vele jaren hiermee ervaring heeft, hoeven wij ons daar verder niet mee te bemoeien. Na een eerste gesprek war wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt zijn zij aan de slag gegaan. Niet eerder dan dat onze goedkeuring werd gegeven gingen zij aan de slag.  

Geweldig resultaat

Onze aanbouw is inmiddels heel mooi gemaakt en wij genieten hier elke dag nog van. Het bouwkundig adviesburo heeft bijzonder goed hun best gedaan om onze dromen te realiseren. 

Voorbeelden van projecten die door Polyline zijn gemaakt zijn:

  • Herbouw van een woning na brand
  • Diverse nieuwbouwwoningen
  • Verbouw en uitbouw van woningen of bijgebouwen
  • Ontwerp bedrijfsgebouwen, bedrijfshallen en productiehallen
  • Ontwerp toiletgebouwen

Vooral de herbouw van een woning naar brand kunnen zij bijzonder goed. Toevallig weet ik dat omdat een vriend van mij dit heeft meegemaakt en hiervoor het betreffende bedrijf had ingeschakeld. Nu een half jaar na deze brand kan je niet meer zien wat er voorheen aan de hand was. Alles is vanaf de bodem weer hersteld.