Paul Dekkers maakte al snel een mooie schets

Toen ik eigenlijk per toeval op de site van Paul Dekkers belande bedacht ik mij dat deze man echt bij onze peuterspeelzaal langs moest komen. Wij hebben een veel te ouderwetse aankleding en hier mag best wel een frisse wind doorkomen is in de laatste vergadering medegedeeld. En dus waren ideeën welkom, nou dat lijkt mij duidelijk ik weet zeker dat onze manager Paul Dekkers ook echt graag aan de slag wil hebben zodra ik haar deze site laat zien. En dat klopte, het hele team was het ermee eens dat ik wel een afspraak mocht plannen, en zo hebben wij op zaterdag een afspraak gehad met Paul Dekkers die al snel een schets begon te maken. De ruimte is nu zo mooi opgedeeld, dat de speelhoek en de bouwhoek nu echt opvallen door de daarbij behorende muurschildering die er nu boven staat. En daarmee is onze peuterspeelzaal echt helemaal vernieuwd en is het zelfs voor ons een stuk leuker werken. Maar de kinderen waren ook helemaal enthousiast toen zij nietsvermoedend binnenkwamen die maandagmorgen. Kortom, het was echt een geweldig idee en ik ben blij dat wij hiervoor hebben gekozen.

 

De  muurschilderingen mogen er nooit meer van af

Ik ben een moeder van twee kinderen. Zij zitten nu beide op school en omdat de jongste nu ook geen peuter meer is wordt het tijd om de slaapkamers van de jongens eens goed aan te pakken. Het mag voor beide wel eens tuk stoerder worden, en dus ben ik eens op mijn gemak achter internet gaan zitten hiervoor om eens wat indrukken op te doen. Per toeval kwam ik terecht op deze site en zo bedacht ik mij dat het een geweldig idee zou zijn om mooie muurschilderingen voor de heren te laten maken door Paul Dekkers. En daar waren mijn kinderen het dan ook zeker wel mee eens toen ik hen de volgende dag deze leuke site liet zien. En dus ben ik eens gaan bellen met deze man en gelukkig kon ik al snel een afspraak maken met hem, en zo kwam hij bij ons thuis en was het voor hem geen enkel probleem om voor de jongend de kamer volledig naar wens te maken. De muurschilderingen zijn echt volledig naar wens geworden en deze kunstwerken mogen er van mijn kinderen nooit meer af. http://www.pauldekkers.com/muurschilderingen.html

Toen ik de muurschilderingen zag was ik verkocht

Wat kan deze man een mooie muurschilderingenik was er helemaal van ondersteboven. Ik ben net zwanger en ik ben nu precies op de helft. Omdat mijn man en ik nog niet klaar zijn met de babykamer ben ik nog druk bezig met goede tips verzamelen. En zo stond ik met een collega in de pauze hierover te praten en toen kwam zij met het idee over muurschilderingen. En deze kun je zo persoonlijk maken als je maar wilt zei zij. Haar zusje heeft ook voor haar babykamer een muurschildering laten maken en zij zou voor mij eens vragen door wie. En zo ben ik bij Paul Dekkers terecht gekomen. Ik ben dan ook zo blij dat ik dit adres kreeg want een beter adres had ik mij niet kunnen wensen. Toen ik op deze site ben gaan kijken naar wat werk van hem kon ik mij niets leukers en mooiers meer voorstellen. En daarom ben ik toch blij dat mijn man en ik nog even hebben afgewacht met de grote finishing touch.  Nu voelt het helemaal klaar voor de komst van onze kleine, met deze elfjeskamer zal zij echt heerlijk kunnen slapen en hopelijk heel veel jaren plezier van hebben. http://www.pauldekkers.com/muurschilderingen.html

Doorkijk-afrika-detail-1-264x180 logo (42) kids (1)