Mijn tuin verrijkt met een hottub

 

0201001-dreammaker-easybubbelsEen hottub in mijn tuin is al jaren een grote wens van mij. In mijn dagelijkse leven ervaar ik steeds meer stress. Dit komt voor een groot deel door mijn drukke baan. Voor mij is het zaak dat ik in mijn eigen woning dus goed kan ontspannen. Om deze reden heb ik besloten om na al die jaren eindelijk eens een hottub aan te schaffen. In mijn tuin heb ik de perfecte plek gemaakt waar hij kan staan, op het terras onder een grote boom. Ik heb wel even moeten sparen want een goede hottub is niet goedkoop. Ik ben van mening dat als je zo’n aankoop doet je niet meteen voor het goedkoopste model moet kiezen. Goedkoop is wat dat betreft vaak duurkoop.

inside-img

’s Avonds kom ik tot rust

Ik heb gekozen voor een model van glasvezel. De inhoud van dit model is als één geheel. Hierdoor heb je geen naden waar vuil in kan komen. Qua onderhoud ben ik nu dus minder tijd en moeite kwijt dan wanneer ik een kunststof of een houten model had gekozen. Daarnaast kan het water vervangen worden voor schoon water, iets wat bij een houten exemplaar afgeraden wordt in verband met krimpen van het hout. Ik heb mijn hottub nu al een week en ik heb er tot nu toe elke avond in gezeten. Ik kom echt tot rust tijdens het uurtje dat ik er ’s avonds in zit. Ik neem dan een goed boek mee of zet een lekker rustgevend muziekje op. Mijn vrienden vinden het volgens mij ook wel leuk want ze zijn de afgelopen week al vaak langsgekomen.

rand