Met een Sanitair Online ligbad zit (of beter: lig) je goed

31Toegegeven, ik heb een redelijk verfijnde smaak. En toch heb ik gemerkt dat je daarvoor echt niet alleen bij de dure leveranciers hoeft te zijn. Neem mijn badkamer, waar ik vandaag iets verder op in zal gaan. Dit is een groot oord vol luxe geworden voor mij, een waarin het concept van ontspannen echt centraal staat. Dit blijft mijn interesse houden namelijk, hier blijf ik belang aan hechten. En ontspannen doe ik nou eenmaal het gemakkelijkst in luxe. Ik baad in luxe, zo te zeggen – zowel letterlijk als figuurlijk.

Ik baad in luxe

57Met een dure smaak op dit terrein mag het dus niet verbazen dat ik een bad van Laufen Alessi heb aangeschaft, een prachtig mooi en strak bad, dat je hier ook op de afbeelding kunt zien. Aangezien het een Sanitair Online ligbad is echter, heeft het mij tegen alle verwachtingen in niet veel gekost. Waar een adviesprijs van rond de 7700 euro geldt voor dit specifieke bad, betaalde ik er via deze webwinkel nog minder dan 4700 euro voor, een netto besparing van wel meer dan drieduizend! Echt een enorme meevaller dus, en die drieduizend euro kon ik goed aan andere artikelen voor in de badkamer besteden, zoals de vloerverwarming die ik er eigenhandig heb gelegd.

9Het is echt heerlijk toeven in mijn bad en nog geregeld trek ik mijzelf terug in de badkamer om mijn ontspanning en genieting te behalen. Mijn aanrader is dan ook aandacht te besteden aan een goed bad voor jezelf, omdat niet alleen die hygiëne maar misschien juist wel de enorme luxe van het kunnen ontspannen in een tijd als dit zo van toegevoegde waarde is. Ben je ook op zoek naar een Sanitair Online ligbad, kijk dan zeker eens op de website van het bedrijf.