Goede Architect Oegstgeest gezocht

Voor een nieuw te ontwerpen woning ben ik gaan zoeken naar een Architect Oegstgeest en omstreken! Wij willen namelijk maar al te graag ons eigen woning bouwen, niet de “standaard” woning kopen. Doordat je hiervoor een architect moet inschakelen ben ik gaan zoeken op het internet.

Architect-Oegstgeest-150x300

Tijdens het zoeken op het internet heb ik een tal van bedrijven gezien waar je terecht kan, echter bij Oase ben ik blijven hangen. Hier is het namelijk mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijke prijs een architect in te huren! Dit kon ik niet laten vieren waardoor ik ervoor heb gekozen om telefonisch contact te zoeken met hun. Zo ben ik van de week op bezoek geweest bij hun om alles op tafel te leggen en te kijken in wat er mogelijk is. Gewoonweg alles wat we wilde realiseren wat mogelijk bij hun! Hoe gaaf is dat….

Vast gelegd!oasa-logo-nieuw

Samen met mijn vrouw hebben we er dan ook voor gekozen om het direct vast te leggen! Nu dat we het voor mekaar hebben gekregen om een goede Architect Oegstgeest en omstreken te vinden willen we het niet laten lopen. Hun snelle service en niet te vergeten aantrekkelijke prijzen maken het mogelijk dat wij in het rijke bezit zijn van een goede architect!