Goede aansluiting voor mijn audio in Emmeloord

Eindelijk heb ik een audio Emmeloord gekocht en daarom was ik nu op zoek naar iemand die deze goed kan aansluiten. Via een goede kennis kreeg ik het adres van H.K. Elektronica Service. Dit bedrijf heeft zeer veel ervaring wat betreft de aansluiting van mijn nieuw gekocht apparatuur. De eigenaar en oprichter van dit bedrijf heet Henk Knevelbaard en heeft meer dan 35 jaar ervaring op dit vak gebied. Zelf heeft hij 30 jaar in een elektronica zaak gewerkt en daarna besloten om voor zichzelf te beginnen, wat hij inmiddels alweer acht jaar doet.  

Zeer tevreden over de goede service

Omdat ik zelf een beetje aan het stunten was om mijn audio Emmeloord goed te kunnen installeren en hierdoor de hulp van het installatiebedrijf had ingeschakeld, kan ik nu genieten van mooie muziek. Nadat Henk Knevelbaard bij mijn thuis was gekomen om te kijken wat deze voor mij kon betekenen, is hij aan de slag gegaan. 

Niet alleen voor het aansluiten van audio ben je hier aan het juiste adres, maar ook voor satelliet, video, camerabeveiliging en elektra kan je hier om advies en hulp vragen. Het maakt overigens niet uit wel merk apparatuur er aangesloten moet worden, hier heeft H.K. Elektronica Service de nodige ervaringen mee.