Electro Works, het bedrijf met de juiste installatietechniek in Amersfoort

installatietechniek Amersfoort

Ben je op zoek naar een bedrijf waar zij je kunnen helpen met installatietechniek in Amersfoort, dan ben je bij Electro Works aan het juiste adres. Hier werken zeer ervaren monteurs die verstand van alle soorten elektriciteit hebben. Omdat wij aan het verbouwen zijn en  tijdens deze werkzaamheden erachter kwamen dat veel stopcontacten niet op de juiste plaats zaten, hebben wij er een expert bij laten komen. Mijn man is redelijk handig, maar van dit soort klussen moet hij afblijven. Daarom hebben wij er een elektromonteur bij laten komen en deze heeft ons bijzonder goed geholpen. installatietechniek Amersfoort

Alarm aan laten leggen

Omdat wij aan het verbouwen zijn en hiervoor een expert nodig hadden die verstand heeft van installatietechniek in Amersfoort, hebben wij de hulp van Electro Works ingeschakeld. Toen wij op hun website voor een telefoonnummer aan het kijken waren, zagen wij dat zij ook beveiligingen aanleggen. Op deze manier hadden wij twee vliegen in één klap gevangen. Want niet alleen moesten er verschillende stopcontacten verplaatst worden, ook waren wij al een tijd van plan om ons huis te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. 

De werkzaamheden zijn inmiddels achter de rug en is de rust in ons huis wedergekeerd. Wij zijn bijzonder goed te spreken over de werkzaamheden die wij uit handen hadden gegeven, aan de monteurs, voor de elektriciteit.