Een zeer mooie tuin met de hulp van tuinontwerp Tilburg

Met heel veel goede hulp van tuinontwerp Tilburg zijn wij tot een verbluffend resultaat gekomen. Natuurlijk hadden wij zelf heel veel ideeën wat betreft de aanleg van onze tuin, maar toen eenmaal de hovenier langskwam om te kijken of onze ideeën wel haalbaar waren viel er al een heleboel af. Zo hadden wij het idee om een vijver in onze tuin aan te leggen, maar dat werd snel uit ons hoofd gesproken. Het feit dat wij kleinkinderen hadden en het gevaar wat een vijver met zich meebrengt hebben wij hier maar vanaf gezien.  tuinontwerp Tilburg

Een gezellige hoek om te barbecuen

Gelukkig had de medewerker van Leon van den Berg Tuinenklussen meerdere leuke ideeën voor een zeer mooi tuinontwerp hier bij ons in Tilburg. Zo kwam hij op het idee om een gezellige hoek in de tuin te maken met een mooie overdekking waar je bij weer of geen weer lekker kan zitten. Op de grond hadden wij de keuze uit meerdere mooie stenen, zoals:

  • Leistenen
  • Marmer
  • Lava
  • Gebakken keien

Mocht je ook interesse hebben in de mogelijkheden die deze hovenier voor je kan betekenen, maak dan een afspraak online of bel naar het telefoonnummer op hun website.