Diverse ijzerwaren in Rotterdam te koop

Een winkel met diverse ijzerwaren Rotterdam, heet IJzerhandel de Wild. Hier kan je een ruim assortiment vinden aan gereedschap en ander materiaal. Erg handig wanneer je aan het klussen bent en erachter komt dat je geen schroeven meer hebt. Even snel op de fiets de stad in en je kan weer vooruit met de klus. 

Ook ik ben aan het klussen gegaan, helemaal nu het mooie weer eraan komt en ik van de zomer lekker in mijn tuin wil kunnen zitten. Wij zijn namelijk bezig om een overkapping te maken, zo kan je ook in de avond nog lekker buiten zitten en ook wanneer het regent.  

Vriendelijk personeel

Helaas had ik mijn klus niet zo goed ingeschat en kwam ik halverwege mijn werkzaamheden heel wat spullen tekort. Snel even naar De Wild, ijzerwaren Rotterdam gegaan en de nodige spullen alsnog gekocht. Gelukkig hebben zij hier altijd veel op voorraad en hoef jij je klus niet uit te stellen. Ook zijn de medewerkers hier erg vakkundig en kunnen jou goed adviseren welk gereedschap je nodig zal hebben. Mocht het zo zijn dat er een bepaald artikelen hier niet te verkrijgen is, dan is het mogelijk om een bestelling te plaatsen bij één van de leveranciers.