De tafels op maat maken?

Wanneer je werkzaam bent op een school voor kinderen met een lichamelijke beperking kom je de verstelbare tafels zeer zeker tegen. Ook als je zelf een kleintje hebt met een lichamelijk beperking dien je er thuis rekening mee te houden dat ook daar een verstelbare tafel komt toch? Jouw zoon of dochter vindt het namelijk erg lastig om het lichaam aan de tafel te moeten wennen, hierdoor krijgt het kind erg snel last van zijn of haar rug waar je wellicht niet op zit te wachten. Door tafels op maat maken kan je hiervoor zorgen dat de tafel aan jouw kind past en niet andersom!

logo

Dit vond ikzelf onwijs prettig aangezien onze dochter ook een lichamelijke beperking heeft. Ik hoor haar de laatste tijd geregeld klagen over pijn in de rug. Nooit leuk om dit van je dochter te moeten horen waardoor ik voor haar ben gaan kijken naar een tafel op maat welke aansluit aan haar lichaam.

foto52-640x427

Online gezocht

Doordat ik via het internet meer succes zou boeken ben ik gaan zoeken. Dit leidde mij dan ook direct naar de website van kindermeubilair.nl. Hier is het namelijk mogelijk dat je een tafels op maat maken kan, tevens ook een stuk voordeliger als wat ik elders gezien heb! Nu maar hopen dat mijn dochter hierop graag haar huiswerk maakt voor het komende schooljaar.