bouwbedrijf Katwijk ingeschakeld

Afgelopen maand hebben wij bouwbedrijf Katwijk ingeschakeld. Aannemersbedrijf Winters heeft ons uitstekend geholpen. Zo kwamen wij met hun in contact via een goede vriend van ons. Hij adviseerde ons om dit bedrijf in te huren bij het plaatsen van een dakkapel. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt met Winters en gevraagd om een offerte. Natuurlijk weet ik ongeveer wat het kost bij andere bedrijven, maar dit bedrijf is super voordelig. Dit terwijl er op internet hele goede recensies staan over Winters. Zo staat er het volgende:

  • Gekwalificeerd personeel
  • Scherpe prijzen
  • Kwaliteit
  • Een goede service

Persoonlijk hecht ik enorm veel waarde aan bovenstaande punten. Ik  heb precies dezelfde ervaringen met Aannemersbedrijf Winters. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen.

Project

De verbouwing verliep volgens plan. Natuurlijk moet je een beetje geluk hebben met het weer, maar je kan tijdens de verbouwing zien dat zij enorm professioneel zijn. Zij werken hard en erg nauwkeurig. Mocht ik in de toekomst nog bouwplannen hebben, ben ik zeker van plan om dit bedrijf weer in te schakelen. Het bouwbedrijf is gevestigd in Katwijk, maar voert ook veel werkzaamheden uit in Leiden. Op de website vind je daar meer informatie over.